Run This Town

生活有的時候很辛苦。 我最近很喜歡  Rihanna 在 Run This Town裡面唱的這一段 :

Life’s a game and but its not fair,
I break the rules so I don’t care,
So i keep doing my own thing,
walking tall against the rain,
victory’s within the mile,
almost there don’t give up now,
only thing thats on my mind is who’s gon run this town tonight,

其實最近坐車都在聽 B.O.B , Jay-Z, Travie McCoy, .. Bruno Mars…..

加油!!

Advertisements

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s